2013. július 9., kedd

Projektezek



Megpróbáltam összeszedni, hogy mikkel lógok még és úgy döntöttem, hogy ezt veletek is megosztom. Csak azért, hogy tudjátok, miért kell rugdosni.
Kezdjük a pillanatnyilag legsürgősebbekkel, vagyis az OTP-vel.
Csengetett Mylord? ficemmel ne legyetek, nagy elvárásaitok, mindenki elmegy a Vörös Oroszlánba. Mivel fogalmam sincs, hogy ezen belül miket fognak művelni a szereplők, ezért aztán nekem is pont ugyanolyan meglepetést fog okozni, mint nektek. Csak azt tudom biztosra, hogy Mr. Teddy térden állva könyörög majd bocsánatért Ivynek, amiért ő Rose-t szereti. Jah és lesz benne Levender.
Aztán ott van a Szülinapozás téma, amit fogalmam sincs, hogy fogok megoldani. Gondolkoztam Once upon a time-ban, egy nagy, családi összeülésesre, de hát régen láttam, és most nincs kedvem újranézni. Azonban tekintve, hogy a rokoni szálak túltesznek egy Barátok köztön is, ezt nem dobtam el végleg. Szóval BBC-be gondolkodtam, egy meglehetősen szokatlan, vagy újszerű párosításon, de lehet aztán, hogy indokolatlanul cukormázas Sherly, ha nem lenne nyilvánvaló Sherlock/Molly lesz belőle, mert csak. Vagy kéne egy John/Molly, egy afféle Beszéljük ki Sherlockot! vonulattal, de akkor oda kéne csapni egy Andersont. Vagy egy Donovent, Vagy Lestradet. Nem tudom, ez nincs tisztázva bennem, csak úgy felmerült.
Szóval ha már szóba került Sherlock/Molly kapcsolata én valahol elkezdtem velük egy angstot, be kéne fejezni. De ha nem lesz belőle az amit én akarok, és nem szorultok majd zsebkendőre én egyesével kitépem a hajszálaimat. Bár levágattam, de még így is sűrű, szóval fájna. De persze még be kell fejeznem, aztán át kell gépelnem.
Érthetetlen okok miatt először füzetbe írom le és aztán viszem át gépre, de igazából ez most teljességgel lényegtelen.
Aztán mi is van nálam még fic körökbe? Jah igen egy Murdoch/Creptly is, amiről már beszéltem, és azóta is el is veszett, de majd előkaparom.
Gondolkozok egy teenager!Moriartyn, olyan egyetemes korában, de mivel abszolúte járatlan vagyok a múltjában, szóval ha bárki, bármit tud, akkor írja le, örömmel fogadom. Ezt is sötét hangulatúra tervezem, de lassan még magamba sem bízom.
 Jah Doctor Who-r is lehet még számítani, meg Sheriartyra, mihelyt kedvem lesz együtt dolgozni velük. Szerintetek egy Mester/Moriarty összeállítás? na, na, na? Csak sajnos, fogalmam sincs, hogyan kéne megoldani. Majd ha kitalálom, megkapjátok.
Most jöjjenek a nemficcek.
Tervezek egy novelláskötetet, a cím és tartalom, minden megvan, csak éppen le kéne írnom. ez annyira idegesítő. nem tudom ki olvasta közületek a Rémkoppantókat Stephen Kingtől, de én azóta vágyom egy gondolatolvasó írógépre. Akármennyire is rémisztőek és izé, ez egy zseniális találmány.
mivel azonban nincs, marad a jól bevált módszer. Csak egy kis ihlet meg hangulat, meg energia kéne hozzá. A címe az, hogy: Milennehák avagy Nézőpontok abszurd sokkjai. Teljes két hetet gondolkoztam ezen, szóval értékeljétek. Pályázatra készül, ami ha minden jól megy és klappol, akár meg is jelentethetik.
Aztán ott van Engelnek még az előkészületben álló angyalos romantikás novellája, amit tényleg angyalos és romantikus és próbálom visszafogni magam, hogy jó vége legyen. Ahogy eddig állok, nem sok sikerrel jár ez az ellenállás.
Aztán terveztem egy csillagos, tündés, emberes romantikus sztorit, némi eredettörténet félét, természetesen Tolkien: Szilmarilok hatása alatt. Kár, hogy nem írtam le, pedig még nekem is tetszett. Na majd egy sötét éjszakán valószínű.
A random módon megjelenő versekre nem vesztegetek szavakat, hiszen azok gomba mód teremnek az oldalamon.
Jólesett ez a kis összegzés, meg talán nektek is, szóval még egyszer mondom, ezekért rugdossatok, nem veszem zokon, mert lusta egy dög vagyok néha. Pláne ilyen melegben. nem mintha nem szeretném, csak lusta vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése