2013. szeptember 28., szombat

Merengés a dolgaimról



Ma, vagyis, szombaton, szeptember 29.-én Győrben, a Barátság Parkban voltunk kint, reklámozni magunkat. Ez abból állt, hogy egész nap vívattunk, vívtunk meg egyet bemutatóztunk, és rengeteg szórólapot osztottunk.
Hál Istennek nagyon jó időnk volt, ezer hála és köszönet érte!
Tudjátok laikus szemlélő szerint nem nehéz vívni a gyerekekkel, vagy nézni, hogy hogyan ütik egymást, de ez a laikus szemlélő. Csinálja csak két-három órán keresztül úgy pár percnyi pihenőkkel!
Azt hiszem, ha nem gépelnénk biztos leszakadna a karom, a gravitáció miatt.
Voltunk úgy tizen, de hát amikor lerohannak húszan, hogy vívni akarnak, kipróbálni a fémkardokat, tapogatni és ecetera, na akkor az kicsit belekóstoló a káoszba.
Persze élveztem.
Mert a barátaimmal voltam, jó levegőn, azt csinálva, amit imádok, és rengeteg szórólapot kiosztottunk. Ha csak öten levetődnek azok közül, akik elvittek, már jók vagyunk.
Erről most nem is tudok olyan sokat beszélni, mert ez ennyiről szólt, de ne aggódjatok, lesznek még olyan bemutatóink amikről rendesen ódákat zenghetek!
És ha már óda zengés meg bemutató.
Pongrácz Tomi, a mi különbejáratú egyéniségünk, kitalálta, hogy paintballos specfegyert tart. Gondolom lesz spec fegyver: bírkózás, tőr, bot, messer, meg ami még előkerül, majd a végén paintballozunk. Vagy esetleg messerrel szedjük le a levegőből a festékgolyókat. Pesten lesz a megmozdulás és a drága ember, kiírta, hogy barátokat is hozhatunk. Hallasz HardCandy?
Persze bárki jöhet, ha akad érdeklődő majd fellövöm a részleteket, mihelyt tudok valamit.
de ha már Kard Rendje. Ne öljetek meg, de nekem kell egy Kard Rendje/Doctor Who crossover. Sikít az ötlet a fejemben a megvalósításért. Nem lehet rosszabb, mint a novellasorozatos Doktoros izém, amit jórészt már csak bizonyításávágyból irok. Mert azért, mert tetszik, hogy hosszú és nem slash és izé.
Vissza a sodorba.
Szóval nekem kell egy ilyen novella, de fogalmam sincs, hogy miként oldjam meg. Természetesen Kilences Dokival lenne, mert kedvenc. Egy-két cybermen is jöhet, mert ők nem jók, viszont rosszak. Mármint úgy rosszak, hogy a rossz oldalon állnak. És legalább sok-sok finom víváselméleti anyag is bekerülhetne.
Ne féljetek, nem ez az egyetlen ötletelési kirohnásom. Vagyis, de féljetek.
Kiddy oldalán a MorMor cimke alatt belefutottam egy olyanba, hogy Anderson, mint Moran és tudtam, hogy ez nekem kell! Annyira meredek és eszetlen, hogy le kellett csapnom rá. Nem biztos, hogy lesz belőle bármi is, de azért itt bújkál a fejemben.
Aztán sehol, már amerre én bóklászom, nem találtam Molly/Moriarty párosítású novellát. Pedig szerintem ebben is sok potenciál van, és lehet, hogy betömöm az ezirányú lyukat a szívemben. Bár nem tudom miért gondolom, hogy Moriartyval jobban kijövök, mint Sherlockkal.
A saját regényem is készül. Ennyit igérhetek biztosra, meg, hogy fárasztó humoromból kaptok a nyakatokba egy lapáttal.
Hát ilyenekbe gondolkodok üres óráimban és pillanataimban, legnagyobb sajnálatotokra.

2 megjegyzés:

  1. na, előbb leírtam egy csomó mindent, aztán meg véletlenül kitöröltem asdsfgdgdr! na.
    szóval. gondoltam rád tegnap, h jól sikerüljön ez a bemutatós dolog, és örülök, hogy ennyien érdeklődtek :) remélem, h sokan vissza is mennek majd edzésekre.

    a dr who-s ficedhez nem tudok mit mondani, mert nem vagyok egy nagy rajongó *és most valaki mindjárt lecsap hátulról...*, de ezt biztos elolvasom, ha megírod :D

    jha, és igen, hallak, hallak!! hallod?? hallak!! :D nagyon jó lenne, ha jönnél/jönnétek pestre, én tuti ott fogok tobzódni :)

    VálaszTörlés
  2. Hallak, hallom, hogy hallasz!
    Köszönöm, akkor azért csuklottam úgy! Most lebuktál!
    Én is remélem, mindneki reméli.
    Segáz, én meg a Hannibálért nem vagyok annyira oda "valaki engem is mindgyá leüt"

    VálaszTörlés