2013. augusztus 23., péntek

Élek még!



Igen, vagyok, létezek és esküszöm, hogy írok is, a telefonom, a fülhangszóróm (tudom, hogy nem ez a neve), a füzetem és az a rakat kifogyott toll a tanúm rá. Fülhallgató! Igen, ez az a szó!
Viszont munkába telik átgépelni, de már megvan, készül és fent lesz. Meg ne kérdezzétek miért nem gépelem egyből. Valahogy füzetbe könnyebb írni, kényelmesebb. Nincs laptopom, bár nem lenne rossz. Azzal talán gyorsabb lennék.
Talán.
Viszont iszonyú nagy eszementségekre készülök ellenetek, tehát vigasztaljon az a tudat, hogy nem elég az oldallécben látható temérdek marhaság, és a random verseim mellett ( belőlük egyelőre egy szerelmes van kész, de erősen vaccilálok, hogy látni akarjátok-e. Persze úgyis felkerül, de a lényeg az elv.) egyebek is várhatóak.
Például hirtelen felindulásból elkövetett Loki novella.
Nem akartam megírni, de ő jött, látott és győzött, és ha belegondolok abba, hogy tulajdonképpen egyetlen mondatból nőtte ki magát, csak még jobban elborzadok. Nem lett hosszú, cserébe oltárian első novella hangulata lett. Szégyellem magam érte.
Aztán Tatienne chetjén folytatott mélyenszántó beszélgetés hatására tervbe vettem egy Matt Smith/Tizenegyes Doktor AU novellát. Igen, ez pont arról szól, hogy Matt és a Doki találkoznak. Nem hiszem, hogy erre felkészült volna a világ, vagy bárki más, de ez is lesz egyszer. Csak háttérmunka, háttérmunka és háttérmunka.
Valamint van elfekvőbe, illetve pályázati bírálásban részesülő horrornovellám, amiről két hónapja se hír se hang. Vicces. Nem fogok nyerni vele, de legalább abba a nyomorú internetes antológiába jó lenne bekerülni. Igaz a kutya se találna rá, de legalább meglenne a tudat, hogy publikáltakk
És rájöttem, hogy az öt részesre tervezett Szétszakadt Valóság egy-két momentuma erősen hajaz más filmek egy-két momentumaira, pedig nem is néztem őket közbe. Mindegy, nem koppintok, de senki ne lepődjön meg az ismerős, vagy arra hajazó utalás láttán. nem direkt van, de hát nincs új a nap alatt. És nem fogom elárulni a filmeket. Ne is álmodjatok róla.
Ezzel kapcsolatban rájöttem ara is, hogy végre gyakorolhatom a fantasy névadást, mert nem könnyű dolog új bolygókat, fajokat elnevezni. Igazából csak betüket dobálok egymás mellé és ha jól hangzik kikiáltom egy névnek.
Akartam még valamiről beszélni?
Jah igen.
Belefutottam egy Van Helsing nevezetű filmbe.
Nem kellett volna.
Senkinek nem mondom, hogy nézze meg, mert számomra az a műfaj megerőszakolása volt.
Nem úgy rossz, mint egy Vérfarkasok lázadása, mert ez el akarja hitetni magáról, hogy jó, miközben pocsék.
Oké, én nem szeretem a Zs, vagy C, vagy milyen kategóriába tartoznak ezek, de könyörgöm ezt azért ne.
Na, most jó sokan megsértődhettek, tőlük bocsi.
Magánvélemény tudjátok.
Jah és talán már egyszer, hamarosan odajutunk, hogy láthatjuk Sherlock harmadik évadát.
Erről jut eszembe, tudjátok ki lesz a Thor kettőben a főgonosz? Christopher Eccleston. Ye, ye, ye
Ágyő népek, sötétedik már idekint! "Tömeg": Pofa be!

2 megjegyzés:

  1. LokiLokiLoki *_*
    Túl sok imádnivaló ember él ezen a földön *.* <3 <3 <3

    VálaszTörlés