2014. február 22., szombat

Új fejléc és kérdések

Muszáj vele eldicsekednem, mert egész egyszeűren fantasztikus.
Candy készítette nekem, és páratlanul szép. Azok a betűk, a képek, a betűk, a felirat, a betűk, meg a képek, és a betűk. Mondtam már, hogy a betűk?
Ottan van a TARDIS, meg a Kilnces Doktor, és Loki, és a 221B,, meg a CSI: Baker Street, meg Sherlockék, és mindez csak az enyém.
Szerintem megkérem a kezét...
Ú és van egy kígyó is!
Ezt még el fogom nézegetni még egy darabig.
Szabadidőmben egész biztosan, de per pillanat hatalmas átgépelésben vagyok. A WtNV-t gépelem, és mindjárt ki is teszem.
Fejléc!

Lenne néhány szerkesztésbeli kérdésem is:
Hogy csináljátok, hogy a blog neve mellett nem a blogger jele, az a narancssárga "B" betű látszik, hanem valami kis jel? Mosolygós fej, sütemény, cukorka stb...
Miképp lehet kiküböszölni azt, hogy ne legyen cimkefelhő, de mégis be tudjam határolni az aktuális bejegyzést? Asszem tags vagy mik.

Köszi előre is!

7 megjegyzés:

  1. úúúúúúúgy örülök, h tetszik a fejléc! <3 komolyan. mert folyton aggódtam, h sikerüljön eltalálnom a te stílusod, a blogodét, és Loki és minden, és huh :D szerkesztésbeli dolgokat tudok segíteni, ha gondolod :)
    a "B" helyére kis kép: 1) keress egy képet :D 2) tervezés --> elrendezés --> favicon (ott van bal felső sarokban): itt szerkesztés, és sínen vagy.
    a cimkefelhővel nem értem pontosan, h mit szeretnél: a) ne legyen egyáltalán látható? b) ne legyen minden cimke látható amit használsz, csak a fontosabban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még szép, hogy tetszik!
      Köszi, akkor ezt most ki fogom próbálni.
      A második, egyrészt ne is látszódjon, viszont itt alul a bejegyzés alatt meg ott legyen amit akarok. Asszem Lidérckénél is így van, hogy oldalt ott vannak a fontosabb, fő témakörök, de a bejegyzés alatt meg még mindenféle mellé. Nem tudok magyarázni!

      Törlés
    2. igen, én értelek, ne aggódj :)
      1) elrendezés --> cimkék (vagy akárminek is van nálad elnevezve) --> szerkesztés 2) megjelenítés: kijelölt cimkék 3) (közvetlenül alatta) szerkesztés ----> itt ki tudod jelölni, h melyek azok a cimkék, amik megjelenjenek az oldalon. ha csak 3at jelölsz be, akkor csak 3 jelenik meg, függetlenül attól, h mondjuk 46ot írsz be egy történethez. a történet alatt viszont ott lesz mind a 46. ez után mindig, ha új cimkéket hozol létre, és azt akarod, h ezek megjelenjenek az oldalon, azokat is be kell jelölnöd, azaz, az új cimkék NEM adódnak hozzá automatikusan a cimkefelhőhöz. remélem, érthető voltam :D *nem tudok jól magyarázni, bocsi :S*

      Törlés
    3. Köszönöm, tényleg, ez most már rendben van. Neki is veselkedek, mihelyt úgy érzem, hogy velem van az ERŐ!
      Cuppanós!

      Törlés
  2. Ez a fejlés egyenesen mesés lett!!! Szerintem nagyon el lett találva, a bloghoz is illik, nagyon jó lett!
    Az előző is tetszett, sötét és rejtelmes, és ott is a képek nagyon jók voltak, most viszont ezekkel a színárnyalatokkal nagyon barátságos és tiszta :)
    Anno én is próbálkoztam hasonló színekkel, de nem sokáig bírták nálam, mindig egyre több sötétet adtam hozzá így a végén megint a fekete-barna-szürke-stb színeknél kötöttem ki.
    Candy gratulálok a fejléchez, tényleg nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekeztem gatyába rázni. Jó tudni, hogy sikerült.:) Direkt ilyen barátságosra akartam, hogy jól megtévesszek mindenkit. Az előző is tetszett, csak le akartam cserélni.
      Candy nagyon jó a képekben (meg az írásban is), szóval az ő nevében is köszönöm.

      Törlés
  3. Marha jó lett a fejléc:o
    Elképzelem mennyi óra lehetett megcsinálni
    Nekem egy életbe telt volna. Pacsit mindenkinek hasonló cipőkkel
    Válaszolnék a kérdésre egy jókérdéssel, mert màr nem emlékszem, de inkább csak bólogatok meg olvasok, hogyan kellene
    Hátha megjegyzem

    VálaszTörlés