2013. november 20., szerda

Karácsonyi meglepi tervezet


Bloggertársaim, példaképeim, rajongva imádott, a fanficirásban társlelkeim, figyelmezettek szavamra!
Tegnap buszon ülve végigpörgettük anyámmal, hogy kinek milyen karácsonyi ajándékot vegyünk, és eszembe jutott, hogy mit adhatnék én Nektek. Szerintem nagyon kedves, nagyon ötletes, nagyon szívmelengető, de kell hozzá néminemű közreműködés. Egész konkrétan a rendes, postai levelezési címetekre. Akikre elsősorban gondoltam, és a többiek se vegyék lekicsinylésnek, csak épp őket olvasom napi rendszerességgel és talán ők állnak közelebb hozzám:

HardCandy
Raistlin(Reisuto)
Menta
Kiddy
Lidércke (ha hazajön karácsomyra)
Yami
River

Őket kérném, hogy mindenképpen irjanak, ha igénylek ezt a semmiséget, mert tényleg semmiség, de reményeim szerint annál kedvesebb, ajándékot.
A ficceket irom, nehogy azt higgyjétek nem, és meglepő, de az irodai környezet csak stimulál. Persze érthető, az ember álmodozik, hogy ne unja magát halálra.
Viszont most éppen rohadtul náthás vagyok, és vigasztalásképpen elveszve bolyongok az interneten némi fluffért, de rá kellett jönnöm, hogy kevés van. Úgyhogy irnom kell. Konkrétan egy Good Omenset, aminek első látásra angst véget akartam, aztán függővéget, majd megegyeztem magammal, hogy igenis boldogság és szerelem a nyerő.
Tudom a crossover meg a zenekaros AU élvezi az elsőbbséget. Azt hiszem az előbbinek életemben előszőr angol címet fogok adni az ihlető dal után.
Ja és rengeteg utalás lesz benne filmre/könyvre/sorozatra/fanficre/canonra/headcanonra, mert úgy az igazi. Szerintem olvassátok el addig is, ha még nem tettétek volna meg Raistlin kismet off!-ját, mert én vagy már hússzor, és erőteljes hatással van rám. És még mindig képes vagyok a boldog végért izgulni.
Nem tehetek róla zseniális és Destiel és...és...és....szeretnék negyedolyan jót irni, mint ő.
Hajaj.
A kép pedig a teljes és mérhetetlen Good Omens mániámat hivatott bemutatni, mert valahányszor meghallom/elolvasom a nevüket vinnyogva fetrengek a padlón, szivárványt hányva.
Éjjel velük álmodtam. És nem csak pillanatnyi felvillanások voltak, hanem egy teljes, komplett álom, Sajnos a nagyjára nem emlékszem, de azt tudom, hogy Crowley napszemüveget viselt és legszélesebb vigyorával bámult Azirafaelre, aki valami tetőszobába próbálta beügyeskedni magát, ballonkabátban. Eszméletlenül édesek, én meg megyek és csinálok magamnak teát. Asszem átmentem kicsit angolba: teát iszom miközben kint esik az eső.

13 megjegyzés:

  1. oh, wow, ezzel most sikerült komolyan meglepned :O nagyon édes gondolat tőled <3 majd dobok ez üzit. én is tervezek ám kariajándékot (bár azt virtuálisan is át tudom majd küldeni), és folyton azon agyalok, hogy mikor lesz rá időm, bah. szurkolj! :)
    az irodai környezet (de bármilyen más új környezet) mindig nagyon inspiráló tud lenni, én is folyton agyalok meló közben, sőt, új agnosztikus dialógus is születendőben van az egyik kollégám miatt :D *szerencsétlen, ha tudná...*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha majd megkapod akkor, hogy meg leszel lepve! Vagyis remélem, hogy örülsz majd neki és nem fura arckifejezéssel kihajítod a kukába. Bár abból indultam ki, hogy egy író minek örülne, szóval reménykedem.
      Én is várom ám a te virtuális ajándékod!
      Szerintem jobb hogyha nem tudja a kolléga, hogy akaratán kívül Múzsa lett :)

      Törlés
  2. *meghatottan szipog a messzi távolban* El nem tudom mondani, milyen jól esik, hogy így gondoltál rám, és igen, hazamegyek karácsonyra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "zsebkendőt nyújtogat a messzi távolba" Hát akkor ne mondd el, csak örülj neki. Jól van, na akkor majd úgy lövöm be, hogy megkapd, mert azt akarom, hogy megkapd és mindenki megkapja és jajistenem remélem tetszeni fog!

      Törlés
  3. *boldog kölyökcicaként végighempereg az ágy teljes hosszán odavissza és örömkönnyes szemekkel bazsajog a képernyőre*
    na én is visszatértem a nyelvkönyvek fullasztó társaságából
    és mennyire boldog vagyok most ettől
    nekem már az is kiskarácsony, hogy ilyen hihetetlenül aranyos vagy és gondoltál rám, annak ellenére, hogy egy ideje elvesztem a térben ♥

    christmas feels mindenhol és írok üzit majd és én is kitalálok ám valamit nehogynena ♥

    ó, ó és szintén nagyon várom már azt a szupercrossovert ;w;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh panírozzam be és egyem meg a szárnyaid, hogy lehetsz ennyire angyalian aranyos? Te egy női Azirafael vagy, ez fix, és nem tudom mennyi lenne perverz ha megsimogatnám a füled tövét.
      Legyél boldog, én is előre vigyorgok. Az a lényeg, hogy meglettél és épp ezért megérdemled. Meg alapoból is.

      Nemtom nekem most nagyon megvan a hangulatom, pedig máskor a pokolba kívánom. Lehet, hogy azért, mert még nem indult be a dömping. Nem tudom.

      Várjad csak,e gyszer tuti elkészül, csak most én is dolgozom és van, hogy nyolckor lefekszek. Az a nyamvadt Volán-busz, az. De igyekszem, mint az indián!

      Törlés
    2. óóázióráfáel, ilyen csodamunyi szép dolgot még senki nem mondott nekem ;u;

      egyébként a karácsony nekem se volt soha a szívemcsücske, de ez a bejegyzés, vagyis te, vagyis ti most meghoztátok rá nagyon a kedvem/hangulatom - na és persze sam. sam egy kicsűrt rénszarvas és annyira remélem, hogy egyszer csak a karácsonyfa mellett terem - http://25.media.tumblr.com/6a24a9a3be69331e664820d68c905f38/tumblr_mw2i4l3Qoi1s1jinbo1_500.jpg

      egyébként én rendre a mávot szidom. a crossoverrel pedig még akkor szurkolok is és biztosan széjjelte foglak ajnározni érte ♥

      Törlés
  4. Azta, azta és azta! Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy gondolsz rám, baromi jól esett ezt olvasnom! :3 Eljuttatom majd valahogy a címemet, és még egyszer ezer hála! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne valahogy, hanem e-mailben! És of curse, hogy ondolok rád. Mgérdemled a francba is.

      Törlés
  5. Jaj, köszönöm a kedves szavakat és hogy gondoltál rám; rögtön küldök egy baglyot. ✲

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, sötét van hálistennek, idetalál. A bagylyok é j s z a k a i lények. éjszakai.

      Törlés
  6. Te kis... te kis... cukorfalatnyunyi! Te! Nem késtem, egy kicsit sem *szipogva a háta mögé rejti a naptárat*, de hogy még mindig meg tudsz hatni, hát az fix. :") Nem tudom él-e még az ajánlat, de nagyon szeretlek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te Elveszett Birodalmakban kóborló hercegnő, nem vagy elkésve! Még él ez ajánlat, csak nem tudom hogyan tudassam veled. Illete igen. E-mail! A naptárt meg teljesen feleslegesen dugdosod, csak ebben a szobban van belőle három.
      Én is szeretlek, de imádnálak is, ha felélednél poraidból! (Enyhe célzás a közös ficcre)

      Törlés