2014. augusztus 18., hétfő

FIGYELEM! FONTOS! VERSENY!



Ti tudjátok, hogy nem szokásom se véleményért, se semmi másért kuncsorognom, vagy csak nagyon ritkán és akkor is lelkiismeretfurdalások közepette, de most fel kell adnom eme elvemet és igenis véleményért és pontokért kuncsorgok. Nem is, nem kuncsorgok. mindenkit szépen kérek, hogy szánjon erre a versenyre öt-tíz percet, olvassa el a pályaműveket, és pontozzon, mert egy verseny sem igazi nézők nélkül. Itt pedig különösen fontos lenne, hogy dobjatok véleményt, meg PONTOKAT, mert attól függ az egész verseny.
Tőletek.
Tudom, hogy az idő mindenkinél fogyóeszköz, az energia duplán, és különben is mit pofáz itt ez a hülye luvnya azt csinálok, amit akarok, de kérlek titeket, hogy légyszives nézzetek be. Kilenc történet a Marvel univerzumból Frostiron párosításban, két csapatra osztva, szóval mindenki megtalálja majd a fogára illő történetet. Bízom abban, hogy becsületesek, lelkiismeretesek és aranyoskedvesmuffinok vagytok, és ránéztek erre.
Kérlek.
No meg aztán úgyis ellátogatok mindenki chetjére, oldalára, privátban és fészen is zaklatni fogom a jónépet, mert ha már egyszer reklámozok, akkor komolyan reklámozok.
Viccen kívül tényleg számítok rátok, bízom bennetek. tényleg nem szokásom ilyet csinálni, de legalább kilenc ember várja remegve, hogy mit szólnak az olvasók a történeteikhez és két csoport verseng a győzelemért.
Meg Loki és Stark.
Frostiron.
Kilenc történet.
Pontozásra fel bajtársak!

4 megjegyzés:

  1. Halihó! Ellátogatnék én nagyon szívesen, de valamiért nem működik a link. Csak nálam?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halihó! Nem a link tényleg nem működik, de javítás alatt áll. (Óh, nem győzök gratulálni magamnak :/ )

      Törlés
  2. Nálam sem működik, főleg, hogy rá sem lehet klikkelni, bár én gyanítom, hogy erről a versenyről lehet szó: http://heroesinthemaze.livejournal.com/ De persze, ez nem biztos, csak mostanában erről az egy ilyen jellegű versenyről hallottam. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Scale jól gyanítod, nem tudom mit csinálhattam, mikor az emlékezetembn élénken él a kép, hogy belilesztettem a linket. Egyszer reklámozok, akkor se sikerül. No mindegy, megyek és javítom
      Még egyszer köszönöm!

      Törlés