2014. július 29., kedd

Möggyüttem!


Úgy érzem magam, mint aki összeverekedett egy bandával, aztán miután alaposan legyaktuk egymást még elmentünk közösen sörözni egyet.
Tulajdonképpen ez is történt, mert tényleg legyaktuk egymást, és tényleg söröztünk, bár alkoholmentest lévén edzőtábor végéig tilos az alkoholfogyasztás. Sajnos nem maradhattam a végéig, de így is megérte, mert az edzőtábor mindig nagy buli, meg a feszültséget levezettem, feltöltődtem, szóval a régi vagyok :)
Közben Szocsi megdobott egy díjjal, de lyányom hát csak arra kellek neked, hogy unikornisokat tenyésszek a kertedben? Ennyire vagyok jó? Ezek után meg pláne nem kapsz az eccaszarvúakból.
Amúgy cselesen vissza-kihasznállak, mert 11 pontban mesélem el a három nap legszebb eseményeit. (Azért szeretlek ám, ne aggódj! Csak azt vallom, hogyha vannak barátaid, ellenségekre már nincs is szükséged)
Óh és láttam Morgennél is kérdéskéket, amiket ellaboltam és meg fogok válaszolni. Lögvest.
Meg Scale-nál is észleltem őket. Hosszú bejegyzés lesz ez! Fuss, míg nem késő. (Késő)

11 történés az edzőtáborban

1) Eltévedtünk a Rozsdapattintón.
Az edzőtábor ugyanis hagyományosan ezzel a műsfél-két órás erősítő edzéssel indul, no meg persze futással. Ez az egész hét legkeményebb része, de ezek után simán túléled az egészet. A szabály, hogy lassíthatsz, de nem állhatsz ki, és ha úgy érzed nem bírod tovább, akkor összeszorítod a fogad, teszel még két lépést, aztán kicsit alább adod a tempót. Az oktatóknak nem az a céljuk, hogy tönkrevágd magad a legelején, de alaposan meghajtanak. Előtte pedig halálra rémisztgetnek azzal, hogy milyen feladatok lesznek. Idén például a gázálarcban való futással rémisztgettek mindenkit. Úgy szeretem őket ilyenkor!
A csapatot felosztották két részre, az egyesek akiknek jogukban áll megdögleni, na ők például vívómaszkban futottak, és vitték az összes vizet. Mi meg, akik a kettesbe voltunk simán futottunk. A futás még mindig nem a kedvencem, de ez van, csinálni kellett. Nomármost tudni kell hogí Gödöllön a Teleki Pál cserkésztáborban béreltünk helyet, egy bazi nagy erdő kellős közepén, így földúton futottunk, gazba, porba, néhol süppedős homokfélébe, tüző napon, mert árnyék csak úgy volt, mint a mesében: hol volt, hol nem volt. Na a vicces rész ott kezdődött, mikor mi lassabbak elkezdtünk lemaradozni. Az a négy darab kicsi gyerkőc 8-13 év között), Elizabet, Zsófi, Halmai Tomi, meg én. Györgyi csak velünk maradt, mert amúgy simán birta, meg mutatta az utat. Elvileg. Gyakorlatilag benézte és mi vagy három kilométerrel tuti többet mentünk, mint a többiek. Jó, a vége felé már gyalogoltunk, jó hosszúkat léptünk, de csak visszaérünk. A kicsiknek lehetett a legrosszabb, biztatni őket, meg ktiartásra buzdítani miközben mi is majd meghaltunk, mert persze kard nálunk is volt, plusz maszk, ha volt. Párokba voltunk felosztva, hogy támogassuk egymást lelkileg, Zsófival voltunk együtt, de persze mindenkitől kérdezgettük, hogy megvan-e. Ez utólag nagyon vicces, és büszke is vagyok magunkra, mert mikor visszaértünk természetesen beálltunk, hiszen mégiscsak Rozsdapattintó volt. Eltévedés ide vagy oda. Ezenkívül a legkirályabb rész az volt, mikor megnyitották a kerti csapot, ilyen cső, amiből jön a víz, és az alatt kellett átkúszni a sárban, így jó vizes meg sáros is lettél. Király volt :D

2) Ingyen showműsoros tábortűzörzés.
Tábortűz nélkül nincs tábor, ezzel gondolom mindenki tisztában van. Nálunk ez kiegészül némi feladattal. Este kilenctől másnap reggel hétig folyamatos őrzés van, két óránkénti váltással. Két fő örködöt első körben, hogy mindenkire sor kerüljön, ez hétfőig be volt osztva, onnantól meg már szabadon akár négyen, öten is lehettek örségbe. Ez még kicsit snassz, így hát van nekünk egy zászlónk, amit az őröknek meg kell védeni a portyázókkal szemben. Nagyon tuti dolog, egy rakat sztorim van pusztán a zászlólopás témakörben. Szombat este elválltam az első örséget egy szlovák sráccal, mert az volt az oktatók kérése, hogy olyannal menjünk, akit nem ismerünk. Hát őt nem ismertem. Misinek hívták, de nem ez a neve, csak erre hallgat. Amit még tudni kell, hogy velünk egyidőben cserkészek táboroztak a dzsumbujban és valami népünnepélyt tartottak, így megkértek minket, hogy amíg le nem megy, ne legyen portya. Nyugodt örségünk volt hát és még élvezhettük a műsorukat is :) A sráccal amúgy Gyűrük Uráról beszélgettünk, meg a Hobbitról, és mivel nem tudott olyan jól magyarul, ezért néha barkhobaszerűen beszélgettünk, mert ő tudta szlovákul vagy angolul a szót, én meg levettem a szövegkörnyezetből, hogy mit akar mondani és kisegítettem. Jó kis örség volt.

3) Izomláz.
Az az igazi, meg-se-birok-mozdulni fajta, ami miatt úgy mozogsz, mint egy robot-cowboy. Konkrétan fogalmam sincs, hogy tudtunk mi kikászálódni az ágyból, mert olyan mértékbe be volt állva. Igaz volt kigyómérgünk, tényleg a kígyónak a érgéből készült krém reumatikus fájdalmakra, de kiválóan hatott az izomlázra is, csupán arra kellett fokozottan ügyelnünk, hogy nyitott sebbe, nyálkahártyára ne kerüljön. Ami külön poén, hogy most a lányok kapták meg az emeleti szobát. Lépcsöstül. Valamikor vasárnap a déli pihenőkor közöltem a csajokkal, hogy én most megállok itt és megvárom míg mozgólépcső lesz belőle, merthogy én nem tudok lemenni az fix. Végül is lejutottam, de most még a gépelés is fáj, ha mélyebben veszem a levegőt fáj, ha elhúzom a szám fáj, és gyanítom, hogy még a szemhéjam is fáj. És élvezem. Level mazohizmus.

4) Birkózóedzés
Minden nap volt birkózóedzésünk is, a reggeli, és a reggelit követő víváselmélet után, amit a Heitter Peti tartott. Így aztán már reggel koszos, büdös és izzadt lettél, mint mindenki más, viszont tanultál romantikus dolgokat, mint például a másik orrát beleépíteni a kisagyába, kitörni a kezet és hasonlók. Persze senkinek nem lett semmi baja, némi vérzésen, horzsoláson, izomlázon és zúzódáson kívül, de ezt meg vállatad. Ami a lényeg, hogy Peti kitalálta, hogy álljunk párba, velünk nagyjából azonos súlycsoportú emberrel. Ezekután le kellett mennünk négykézlábba, majd összetteni a homlokot. Homlokcsontot, ahol a legkeményébb, majd eltolni a másikat, mint két szarvasbika. Vagy, mint az ókori görög birkózók. A fiúk végig így csinálták, nekünk lányoknak a másik vállgödrébe kellett tenni a fejünket úgy csinálni a gyakorlatot. Ez se volt kevésbé megterhelő, bár egy-két srácnál kezdett megjelenni az ecca-ecca-eccaszarvú effektus, meg kicsit puhább is lett, viszont kaptak rá valami krémet így ebből se lett nagyobb baj. Viszont megkaptam, hogy micsoda kemény fejem van :)

5) Éjszakai edzés.
Rozsdappatintó, zászlóörzés és portya, no meg az éjszakai edzés az, ami nélkül nem létezik olyan, hogy Kard Rendjés edzőtábor. Ez egy csudálatos találmány, amiről előtte lehetnek rejtett utalások, utána pedig megjegyzik: miket nem álmodsz össze! Ugyanis valahogy úgy alakult néma közegyetértéssel, hogy az éjszakai edzést követő napon, mindenki úgy hivatkozik rá, mint egy érdekes álomra, és nem szabad úgy venni, hogy tényleg megtörtént, mert egyrészt furán néznek rád, másrészt elrontod a játékot. A lényege, hogy valamikor a hajnali órákban egy oktató ébreszt fel, jobbik esetben udvariasan szól, hogy két perc múlva sorakozó a pályán edzésre, rosszabb esetben ököllel veri az ajtót, üvöltöz és te úgy esel ki az ágyból, amin persze ő marha jól szórakozik. Villámgyorsan felkapod a cipőd, kardot, pulóvert, mert természetesen ruhába aludtál, és mész le, ahol rosz időpontban felébresztett bagolyként pislogsz a többiekre. Aztán végezetnek veled pár gyakorlatot, és mehetsz vissza aludni, mert az egész nem tart tovább húsz perc-fél óránál. Na jelen esetben Heitter Peti közölte olyan fél tízkor, hogy elmegy aludni, mert örsége lesz háromtól-ötig. Innen már lehetett sejteni, hogy ma bizony nem veszünk fel pizsomát, és tényleg, valamikor fél egykor jön be Boba, hogy ébresztő. Nomost voltak páran lassúak, akik miatt az ott lévők lementek fekvőbe és fekvőtámaszoztak míg mindenki ki nem ért. Persze Pongrácz Tomi nem volt hajlandó normálisan számolni, de csinálta velünk ugyanúgy, úgyhogy nem haragudtunk rá. Annyira. Aztán visszaküldtek minket, mondván, hogy ezt újra lemérik, még a cipőt se vegyük le, kardot tegyük az ágyra. Szót fogadtunk, két perc múlva valóban jött Boba, lezúdultunk, viszont ott kiderült, hogy egy szobát szépen kihagytak, így újfent mindenkit visszaparancsoltak. Mi vártuk, hogy jöjjenek, de mikor fél óra múltán se történt semmi, levettük a cipőt és megpróbáltunk aludni. Másnap meg a szabályok értelmében kibeszéltük a fura álmunkat. :)

6)Időjárás.
Ami nem bírt normálisan viselkedni. Továbbra is fenntartom, hogy vagy bújkál közüttünk egy esőisten, vagy Thor utál azért, mert utálom a csaját és erőteljesen ki akarom nyirni. Akárhogy is nem úsztuk meg mennydörgés, villámlás és eső nélkül, de mi nagyon kemény legények, leányok vagyunk, ezért nem adtuk fel. Sajna a levegő sem, mert ugyanolyan fülledt, ha nem fülledtebb lett, mint eső előtt. Viszont nem kellett bennünket félteni, rögvest Hegylakósat játszottunk :) Úgyhogy az időjárás hiába strapálta amgát, csak egyszer futamított meg minket, de akkor is csak a fák alá, de akkor irgalmatlanul zuhogott.

7) "Vegyen neked kardot a Huszti Gergő!", "Gusztustalan lekvároskenyér" és "Úgy vívsz, mint lengyel a szablyájával!" avagy káromkodás nélküli szitkozódás.
Van egy szabályunk, hogy aki a táborban káromkodik az tíz fekvő automatice. Viszont vannak olyan helyzetek, mikor az ember lányának szóban kell levezetnie a feszültségét, vagy csak be szeretne szólni a másiknak, és ezek tökéletesen jól jöttek. Az elsőhöz tudni illik, hogy Geri vett a barátnőjének vagyis Rékának egy federt. Igen ám, csakhogy nem egészen volt standard, mert a markolatánál volt két félköríves plusz ujjvédő Ami nagon praktikus, ha nem dugod ki rajta az ujjad, és nem esel rá véletlenül, ezért is nem teszünk rá ilyet, így hát Geri alaposan megjárta ezzel a gesztussal. A második állítólag valami filmbe volt, de nem derült ki melyikben, viszont nagyon vicces. A harmadik sértés, mert a lengyelek nem igazán technikáztak inkább csak erőből gyakták a másikat.

8) Csata!
A csata finom, a csata jó, a csata különleges. Harminc emberrel pedig már kezd jól is kinézni. Ez úgy kezdődött, hogy külön edzettek a kezdők és a haladók, és a két oktató, Boba meg Tomi kitalálta suttyomban, hogy menjen össze a két csapat. Aztán nyiltan rendes hadiüzenettel, kihivással, sértegetéssel megkezdődött a csata. Először ők győztek, aztán mi, de a második már átment félig sakk, félig ilyen stratégiai számítógépes játék jellegű dologba, ahol Boba és Tomi voltak a fő irányítók, mi meg kis csapatokra oszlódva tettük, amit mondtak. A szabályok nem voltak egészen tiszták, de tesztjátéknak tökéletes volt, és jót röhögtünk, meg szórakoztunk, meg csatáztunk!

9) K.O avagy Kovács Orsolya.
Lizával, aki valójában Elizabet, csak így álcázza, a csata előtt és közben értünk el arra a pontra, mikor mindenen röhögsz, mert annyira fáradt vagy. Ez nálunk azzal kezdődött, hogy megmutatta a plüsskardjára irt monogramját, hogy: J. E. Aztán hozzátette, hogy egyik osztálytársának meg T. V. a monogramja. Mire én: K. O. Összenéztünk és egyszerre mondtuk: Kovács Orsolya. Istentelenül elkezdtünk röhögni, amjdnem megfulladtunk, mert ez ott és akkor fergeteges vicc volt. Mellettünk meg a kissrác adta alánk a lovat, úgyhogy azért nem birtuk abbahagyni. Ráadásul úgy esett, hogy egymás után vágtak le minket, mi meg jó hallottként elfeküdtünk, és a kardot úgy tettük, minta leszúrtak, vagy lefejeztek volna és röhögtünk tovább, gyakorlatilag mindenen. A végén már izomlázas voltam a nevetstől, és könnyeztem is. Ezt nem lehet visszaadni, mert ez csak akkor üt, mikor már teljesen le vagy fáradva. De akkor úgy, mint az ipari áram. Teljesen K.O. leszel :D

10) Répáztak a srácok.
Geri hozott magával a táborba nyers répát, bár számomra felfoghatatlan, hogy szeretheti bárki is a nyers répát, mindenesetre ő vígan ette, este, mikor már lement minden edzés, kényelmesen keresztbe tett lábakkal, hátradölve a széken. Arra jött Boba, aki rákérdezett, hogy az répa-e, és ha igen, törhet-e. Természetesen igen, így tört a répából és együtt répáztak. Répabarátok lettek :D Jaj, de perverz a banda! És élvezzük!

11) Van itt egy hely! Hely!
Ez afféle csapatüvöltés, ami úgy működik, hogy az oktató mondja: Van itt egy hely! Mi meg teli torokból, tüdőből üvöltjük, hogy Hely! Ez gyönyörűen visszhangzik és szépen tupiroz egy kicsit a csapatmorálon. Meg aztán a cserkészek, akik velünk voltak, csak odébb, ők is énekeltek, meg minden, hát úgy voltunk vele, hogy mutassuk meg mi is mit tudunk.

Szocsi kérdései

1) Szeretnél láthatatlan lenni? Néha jó lenne, de csak akkor mikor én akarom, mer állandóan és örökre nem akarok ennyire eltűnni.

2) Milyen jó, és szörnyű filmet láttál utoljára? Én egy szörnyen jó filmet láttam. Szellemcápa. Még mindig fáj. Komolyan véve, szörnyű film volt a Hobbit 2, jó film a Felhőatlasz. Nem nézek gyakran filmeket mostanában.

3) Ha bármiként élhetnél tovább, miként tennéd?
Háromfejű sárkány. Egyrészt úgyis van benne valami sárkánymágia, másészt a sárkányok badassak, harmadszor egy háromfejű sárkány korántsem olyan nyámnyila, mint egy egyfejű, ravasz, gonosz, kegyetlen az ellenségeivel. Nem rabolnék kiráylányokat, de szivesn móresre tanítanám a pökhendi királyfiakat.

4) Mik szerepelnek a bakancslistádon?
Eljutni Írországba egy Szent Patrik napra, Skóciában élni, körbeutazni a világot és mindenhol venni egy könyvet, eljutni a lehető legtöbb conra és fényképezkedni meg autogrammot kapni a kedvenc színészeimtől. Óh és egyszer szivesen ejtőernyőznék is, meg elmennék egy ilyen kiszabadulós játékra a budapesti Underground Fear-be. Ja és egyszer részt venni Candyvel egy igazi viking sátortáborban valamelyik északi országban.

5) Mikhez köt megmagyarázhatatlan obszesszió?
Cosplay, színház, sorozatok, könyvek, messer, füzetek, tollak, viharos ég, alkonyat, hajnal, a föld illata eső után, barátok, az élet, ablakok, üres házak, elhagyatottnak tűnő helyek, mágia, írás, kitalált karakterek, tenger, nutella háztartási keksszel, gyümölcsös sör, mézsör, zene, dallam, színház, színészek stb...

6)Írd le magad három szóval!
Csillag a felhők alatt

7) Mikor sírtál utoljára?
Egy napja. A röhögéstől. A szomorúságtól már jó régen.

8) Mit gondolsz az emberekről?
Csodálatos, gonosz, nemes, fantasztikus, ostoba, bolond, jólelkű, kapzsi faj, aki nem kétszínű, hanem rendkívül összetett, aki megpróbálja megérteni magát, de egyben fel is falja. Csupa rend és káosz és jóval több ezeknél, de kevesebb, mint gondolja. Hiszek az emberekben, még akkor is, ha ezért kinevetnek

9) Világvége; mi történne, mit tennél, mit vinnél magaddal, hová menekülnél?
De ha a világnak vége, akkor mindennek vége nem? Neked is, neki is, nekem is, így eléggé esélytelen a menekülés.

10) Kedvenc könyv, szerző, film, sorozat, zene? [tudom, hogy nincs, de akkor meg legyen]
Ezek nálam elég gyakran cserélődnek, szóval a per pillanatit mondok.
Kedvenc köny: 2001 Űrodesszia
Kedvenc szerző: Isaac Asimov
Kedvenc film: Avengers (jól van na, tényleg kedvencem)
Kedvenc sorozat: Supernatural
Kedvenc zene: Indygo: Paradicsom színű naplemente

11) Ha megtehetnéd, hogy visszamész az időben, és meg sem születsz, de egy dolgot itt hagyhatnál, akkor mi lenne az? Hmmm...a fémkardom. mivel nagyon szeretem, azért hagynám itt. És különben is nagyon érdekes lenne, mikor megtalálnák és próbálnák kitalálni, hogy vajon mit csinálhattak vele :)

Morgen kérdései

1) Szabad tudni a korod?
Szabad igen. Huszonegy éves vagyok.

2) Mióta vezetsz blogot? Nem feltétlen a jelenlegit.
Két éve próbálkoztam egy saját sztorissal, de két hét után töröltem, aztán egy ajánlóssal, de azt pár hónap után lőttem ki, ezt viszont vagy másfél éve vezetem töretlen lelkesedéssel. Kb.

3) Vallásos vagy?
Tulajdonképpen igen, de az egyház által ábrázolt Istenben nem annyira. Az az isten, aki ahelyett, hogy kibékítette volna a nemzeteket, vízbe fullasztott sok száz embert az számomra elásta magát. De hiszek a Teremtő Hatalomban, abban, hogy igenis van valaki túl a végtelenen, hogy az életünk nem szűnik meg ezzel, ami most történik velünk. Isten számomra maga az Élet, és igazából nem tudom megfogalmazni rendesen, de a lényeg az, hogy nem vallásos, hanem hívő vagyok. Ja és rendszeresen felhúzom magam azon, hogy valójában Lilith volt az első nő, csak túl makacs volt, és ezért teremtette Isten Évát, hogy kedvére tegyen a férfinak. Bah! Szgény druszám (névrokonom)! Az egész úgy ostobaság, ahogy van, hiszen a férfi tulajdnképpen neki köszönheti a tudást. És Éva előbb szerezte meg, szóval Lilith ide vagy oda, azért Éva sem az a szolgalelkű. Oké, abbahagytam, de akkor is frusztrál.

4) Ha egy másik korban élhetnél, melyik lenne az?
Középkorban, mint várúrnő. Akkoriban a nőket sokkal inkább egyenrangúként kezelték, mint ma. Tudtak irni, olvasni, nyelveken beszéltek, igazgatták a gazdaságot, kezelték a pénzügyet és ha úgy volt, még kardot is fogtak a kezükbe. Erősek, határozottak, függetlenek voltak, sokkal tanultabbak, mint a férfiak.

5) Van kedvenc helyed a Földön? Ha igen, mi az? Olyan is lehet, ahol még nem jártál, de szeretnél.
Igen, Írország. Nemcsak a táj vonz, hanem a kultúra, a tánc, egyszóval maga az egész sziget.

6)Szereted a videójátékokat?
Sosem játszottam még videójátékkal.

7) Science-fiction vagy fantasy?
Science-fiction egyértelműen.

8) Van káros szenvedélyed?
Nincs semmi ilyesmim. Bár ha a könyvkleptománia számít, akkor mégiscsak igen.

9) Melyik volt az első fanfiction-blog, ahova eltaláltál?
Nah vajon melyik! Bloody-romantic.

10) Első OTP?
Hűha! Fogalmam sincs, de az biztos, hogy nem a Johnlock, mert az most sem az OTP-m, csak jók együtt. Azt hiszem igazából SherMor, mert velük voltam úgy, hogy az érem két oldala, és hát a szociopata tanácsadó detektív meg a pszichopata tanácsadó bünőző egyszerűen hű meg há együtt.

11) Dolgozol saját regényen?
Erőteljesen igen. Meg is akarom jelentetni.

Scale kérdései

1)Melyik az a könyv, amiben szívesen élnél?

Galaxis útikalaúz stopposoknak, de még inkább Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája, de szivesen beugranék a Ja és még valami...-be. Egyszerűbb ha azt mondom, hogy Douglas Adams által megálmodott univerzumban.

2)Ha egy perc alatt bármit megtehetnél, mi csinálnál?
Befejezném a Frostiron kihívásra készülő novellát. Mert megint sikerült utolsó pillanatra hagynom. Úgy tűnik ezt hozzák ki belőlem a határidők.

3)Melyik volt a legeslegelső fanficton, amit olvastál?
Egy Supernaturalos fanfic valami kezdő írókkal foglalkozó oldalon. Sok mindenre nem emlékszem belőle, csak azt hogy volt benne két barátnő, akik közül az egyik odavolt ezért a sorozatért, míg a másik nem. Ennyi. Fogalmam sincs miről szólt különben, de az biztos, hogy ez volt az első fic, ami a szemem elé akadt.

4) Meghívott téged II. Erzsébet a születésnapjára. Milyen ajándékot vinnél neki?
Mérget. Hadd örököljék már meg a trónt szerencsétlen fiai! (Amúgy herendi porcelánt, mert az szééép.)

5)Melyik fanficedet rajzolnád le, vagy filmesítenéd meg? (Tudom, hogy egyiket se, de most válassz! :D )
Lerajzolni a Memento Mori-t rajzolnám le, ha lenne olyanom, hogy rajztehetség, megfilmesíteni pedig az Egyszer volt, hol nem volt-ot. El tudjátok képzelni azt a tömény CGI csodát, idióta, Monthy Pythonos humor beütéssel! Én igen és nagyon vigyorgok.

6) Ki a kedvenc festőd?
Nincs kedvenc festőm, a festőket sem ismerem. Kivéve Van Gogh-ot. Úgyhogy Van Gogh.

7)Mi volt a jeled az oviban?
Lepke.

8) Szuperhős vagy. Mi az erőd?
Irányítom a vihart! Villámlással, mennydörgéssel, szélviharral, esővel, jégesővel együtt. Lenne mellé hosszú kabátom, meg bakancsom, meg skótkockás szoknyám, és harisnyám meg egy pólóm rajta a címeremmel és egy messerem is. Tudom ez már nem tartozott a kérdéshez, de leirtam.

9) Miért pont az a címe az oldaladnak, ami?
Mert képtelen vagyok normális címet kitalálni. És mivel úgyis több a naplóbejegyzés, mint a fanfiction, meg versek is akadnak, ajánlókkal, tőlem meg rendszeresen megkérdezik, hogy melyik világon élsz, így maradtam ennél, ami úgy érzem eléggé kifejező.

10) Miért pont az a nickneved, ami?
Hasonló sztori. Kellett a guglinak egy olyan, amiben nincs ékezet, a tudatalattimban meg benn mászkált a Reykjavik helységnév és mire a tudatomig elvergődött Reyklani lett belőle. Az Eva meg azért, mert sikeresen beirtam egy chatbe, hogy Éva, és ha már egyszer ott volt, akkor gondoltam, hogy hozzácsapom ehhez, így lettem Eva Reyklani, ami egész jól hangzik.

11) Melyik az a fandom, amiben szeretnél alkotni, de egyszerűen nem megy?
Hannibal. Kicsinek érzem magam ahhoz, hogy belenyúljak, pedig úgy megirnék egy olyan sztorit, ahol Hannibal táboroztatni mey és bográcsos kaját kell főznie. Meg van egy másik Hannibal/DW crossover, mert láttam egy képet.

Köszönöm a kérdéseket, most én következem. Nem. Úsztok. Meg.
1)Milyen lenne a címered? (Heraldikát nem muszáj figyelembe venned, ha nem akarod)
2) Melyik fegyver jellemez téged a legjobban?
3) Milyen világról érkeztél?
4) Milyen öröm ért ma?
3) Észrevetted, hogy felcseréltem a számozást?
5) Melyik az az időtöltésed, ami téged tökéletesen kikapcsol, míg mindenki más hülyének néz miatta?
6) Melyik sorozatodban vállalnál el egy szerepet?
7) Számodra melyik a legfontosabb lovagi erény?
8) Mit iszol reggel? Kávét, teát, kakaót, tejet?
9) Miből lesz a cserebogár?
10) Milyen táj lennél?
11) Bírod a gyűrődést?

Akiknek küldeném: Szocsi, Morgen, Scale, GwenPage, HardCandy, Tatsu, DianaRL, Rozmaring, ThiaDark, GyilkosKoala, Will

6 megjegyzés:

  1. Ó, a nyers répa nagyon finom! *-* Király tábor lehetett! :) Ötletes volt a díjba ültetett élménybeszámoló :D
    A Hannibalba szerintem merészen vágj bele, én is féltem tőle, de végül is nem harap. Ehehehe.
    A nicknevedet én személy szerint imádom :)
    A díjat pedig ahwwww nagyon köszönöm OwO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha nem fogom megérteni az álláspontodat a nyers répával kapcsolatban. Soha.
      Óh az edzőtábor mindig király dolog, meghalok vagy kétszer és olyan izomlázam van, hogy még, de abszolút király.
      Ó, örülök, hogy tetszett ez a beszámoló :) Kellemest a hasznossl ugyebár.
      HAnnibal az Hannibal és igenis harap. Lényege, hogy harapjon. Majd egyszer csak azért talán alkotok valamit. Talán.
      Óh én is szeretem a nicknevem, ez lesz a hivatalos írói álnevem is.
      Szivesen, megérdemled :)

      Törlés
  2. Kééérdések :3

    1)Milyen lenne a címered? (Heraldikát nem muszáj figyelembe venned, ha nem akarod)
    Kör alakú és egy csoodaszép stilizált életfa lenne rajta. Sötétbarna, arany és piros színű. Nyuff.

    2) Melyik fegyver jellemez téged a legjobban?
    Rejtett tőr. :P

    3) Milyen világról érkeztél?
    A világok közötti űrből, ahol az újjászületésre váró lelkek bolyonganak.

    4) Milyen öröm ért ma?
    Ma reggel felnéztem a blogomra és a chaten rajtad kívül még ketten is írtak, hogy küldtek nekem díjat. Jó dolog erre kelni.

    3) Észrevetted, hogy felcseréltem a számozást?
    Amikor elolvastam a kérdéseket, igen, de a válaszolgatásnál nem :D

    5) Melyik az az időtöltésed, ami téged tökéletesen kikapcsol, míg mindenki más hülyének néz miatta?
    Szeretek porszívózni.

    6) Melyik sorozatodban vállalnál el egy szerepet?
    A Da Vinci Démonaiban, simán lennék Vanessa. Mert Giuliano <3

    7) Számodra melyik a legfontosabb lovagi erény?
    Az udvariasság:)

    8) Mit iszol reggel? Kávét, teát, kakaót, tejet?
    Kávét. Elmondhatatlanul feketén.

    9) Miből lesz a cserebogár?
    Cserebogárból.

    10) Milyen táj lennél?
    Egy ködös völgy lennék, vízesésekkel, fenyőkkel és hófedte hegycsúcsokkal.

    11) Bírod a gyűrődést?
    Igen. Határozottanigen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, azok. Kérdések. Legalábbis kérdőjel van a mondat végén.
      Ez egy szép címer. Lehet, hogy idén azt kéne karácsonyi ajándékba adni, hogy mindenkinek elkészítem a címerét. Ami jónak hangzik, de még mindig nem tudok rajzolni, NA meg aztán már kitaláltam, de azért talonba rakom

      Törlés
  3. Megint nem voltam aktív, rude, rude me *rácsap a kezére* Az egyetlen mentségem, hogy a "munkagépem" veszett lassú és mostanában a normális internet kapcsolat ritkaságnak számít errefelé, így nem is erőltettem.
    Ez az edzőtábor halálosan hangzik, szó szerint, na én az ilyeneken az első vagyok aki élettelenül kihull és kanapéért, valamint internetért könyörög. Ez úgy 10 perc után. Szóval esküszöm, minden tiszteletem a tiéd, hogy végigcsináltad és életben vagy--
    Az utolsó kérdéshez amit kitöltöttél, csak annyit, hogy azzal rohadtul együtt tudok érezni, kevésnek érzem magam a Hannibal fandomhoz, pedig... pedig veszett jó lenne írni valamit, mert annyira írható téma (jaj de megmondtam most).
    A kérdésekre pedig ide írom a válaszokat, láttam másikban is jelöltél, azt is kitöltöm, csak szedjem össze magam, még töritanulás közepén vagyok, van még pár lecke mára ˘˘"

    1)Milyen lenne a címered? (Heraldikát nem muszáj figyelembe venned, ha nem akarod)
    Hm... eccavú! Nem, nem, remek lenne, de egy teszt szerint a hozzám illő állat inkább egy bagoly lenne, a patrónusom pedig róka volt, ha jól emlékszem... Egy pajzsot képzelek el, föld elem motívumokkal, amin egy bagoly vagy egy róka lenne. Ha nagyon választani kell, akkor inkább róka.
    2) Melyik fegyver jellemez téged a legjobban?
    Íj és nyíl. Nem épp szemtől szembe, nem épp a legfairebb, de még mindig nagyobb szükség van erőre, nem úgy mint egy pisztolynál.
    3) Milyen világról érkeztél?
    Az egy nagyon hosszú történet...*behátrál a TARDISba*
    4) Milyen öröm ért ma?
    Beszélhettem egy számomra nagyon kedves személlyel.
    3) Észrevetted, hogy felcseréltem a számozást?
    Most, hogy így mondod...
    5) Melyik az az időtöltésed, ami téged tökéletesen kikapcsol, míg mindenki más hülyének néz miatta?
    Mivel társaságban nem kapcsolódom ki ilyen módon, így nem tudom mennyire néznének hülyének miatta, de szeretek a tetőn üldögélni az esőben és beszélgetni Arthurral. Ő az egyetlen aki képes morogva kimászni mellém.
    6) Melyik sorozatodban vállalnál el egy szerepet?
    Hannibalban szeretnék desszert lenni.
    7) Számodra melyik a legfontosabb lovagi erény?
    gyengék védelme, vagy udvariasság, nehéz dönteni...
    8) Mit iszol reggel? Kávét, teát, kakaót, tejet?
    Teás vagyok.
    9) Miből lesz a cserebogár?
    Bererovarból és fordítva.
    10) Milyen táj lennél?
    Valami zord, esős, ködös de mégis a maga módján, furcsán kellemes és vonzó táj, erdővel és patakkal, egy kis vízeséssel és köddel, vagy ezt mondtam már?
    11) Bírod a gyűrődést?
    Csak az orromat ne--

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez félig-meddig ismerős állapot, szóval most megvergetem a vállad, kezedbe nyomok egy sört (vagy teát, vagy valamit, amit szeretsz) és nem zargatlak. Pihenjjé embör!
      Ó az edzőtábor, de az jó móka, és biztos birnád, és...ez itt átment reklámba, szóval abbahagyom. Köszönöm szépen az elismerést. :3
      Nagyon jól megmondtad, ne aggódj. A Hannibálhoz annyit, hogy valahányszor templomba megyünk, mindig előjön a kényszer, hogy irjak valamit, de mindig kicsi és gyáva leszek. Nem tudom miért pont a templomban, kérdezd Freudot.
      Oké, én most követlek a TARDISba, és nyugi kimélem az orrod, de el kell mesélned :)
      Köszönöm, hogy kitöltötted!

      Törlés