2013. február 23., szombat



Három...Kettő...Egy...Kilövés!

Üdvözlet Világegyetem!
Tudom, hogy én az Univerzum szempontjából csak egy kiflicsücsök morzsája vagyok, na de hol van az megírva, hogy ez a morzsa nem tudathatja, azt amit szeretne? 
Sehol.

Tehát immáron sokadszorra megpróbálkozom a bloggal, meg a novelláim, verseim internetes publikálásával, mert bízom benne, hogy egyszer majd sikerem lesz. 
Amit így kezdésnek érdemes tudnotok, hogy életem örök és hatalmas szerelme a SZÍNHÁZ. Jobban mondva a Győri Nemzeti Színház, és ez most ez ekkora nagy reklám. Ne lepődjön meg senki, ha egyik nap bekukkantva rózsaszín ömlengéssel találja szembe magát, mert az csak az aktuális darab méltatása lesz. És hát valakinek ellensúlyozni kell Fáy-t is. 
Ezenkívül lesznek még itt könyv-film-sorozatajánlók is, mert meglátásom szerint abból, amit én nézek, nagyon szerény a felhozatal. Remélem azért ti is kedvet kaptok egyhez, kettőhöz, mert hát ez is a célom. Rajongjunk együtt!
Hát igen, van egy ilyen énem. Igazából sok énem van, akikkel néhanap el is beszélgetek, de nyugi, ez még nem skizofrénia. Csak néha jobb töb szemszögből látni ugyanazt a dolgot. Visszatérve fangörl énemre, őt pórázon, kenyéren és vizen tartom, mert hajlamos a rózsaszín ömlengésekre, indokolatlan és zajos örömsikolyokra, és hasonló, túlzásba vitt rajongói megnyilvánulásokra.
Még mit is kell tudni erről a blogról?
Talán csak annyit, hogy csak annyira szabad komolyan venni, mint egy nyári, szombat délutánt.
Jó olvasást, és kellemes szórakozást!

2 megjegyzés:

  1. Ó-Ó... Jöttem és bekukkantottam, várom a fejleményeket! Aztán pár "szaftos versed" is kerüljön terítékre, mert a kiflicsücsökmorzsát is szeretem, de a versragut annál inkább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarom biztosra tudni, hogy mit értesz "zaftos" alatt, de remélhetőleg találsz majd kedvedre valót.
      Örülök, hogy itt jártál.

      Törlés