2015. január 6., kedd

Új év, új kezdet. Vagy amit akartok


Noooo, az a nagy helyzet, hogy nem haltam ki.
Pedig fontolgattam, főleg a nagy postázási idegbaj után, mert volt egy hirtelen memóriazavarom, hogy kinek mit, mikor és mennyit, meg miért, és egyáltalán hova is adtam fel, de aztán hál'Istennek mindenkihez megérkezett, szóval mégse kellett elásnom magam.
Nem tudom, hogy a helyzet normalizálódni fog-e, de az az érzetem, hogy még így is nagyon örülök, hogy vége lett a tavalyi évnek. Pocsék volt, unalmas, rossz, itt-ott túlzsúfolt, de ahogy olvasgattam, senkinek se alakult könnyedebben. De talán majd ez az új, ez kicsit jobb lesz.
Nos, akkor nyugtázni kéne, summázni az elmúlt évet? Nem igazán fűlik hozzá a fogam, az a nagy igazság. Voltak szép dolgok, jó dolgok, remek dolgok, rosszak is, unalmasak is, szóval ha senki nem haragszik, akkor inkább a terveimet vázolnám fel.
Tehát ami a legfontosabb és leglényegibb, hogy nem adtam fel az Eredendő bűnök...-et! Nem, nem, nem írom én azt, kemény két és fél oldal megvan a fejezetből, meg kész a vázlata is, csak egyszerűen nem találom a hangulatot hozzá. Mert kivételesen időm lenne rá, csak az van, hogy mondat/perc tempóba haladok, és a végén azt is kitörlöm. Mindegy, akkor is hozni fogom, ha van iránta kereslet.
A másik, ami most nagyon lázban tart az az, hogy sikerült egy közös CP-zést tető alá hozni az őszi conra! Már két év óta, vagyis amióta voltam kint conon ez belém ette magát, és ha minden jól megy, akkor idén Supernaturalba csapatjuk a Hungexpon. Lesz egy Deanünk, Samünk, Casünk, Gabe-ünk én meg mint Crowley fogok mindenki idegeire. Oké, ez gondolom senkinek nem okozott nagy meglepetést :) Viszont addig még be kell szereznem néhány cuccot.
Nos, a blog marad, természetesen, csak a helyszín fog változni, mármint az én helyzetem, mert ha ügyes, szép, okos, és pláne kitartó vagyok akkor, tavaszvége, és a nyár, már  Skóciában fog rámvirradni.
Igen.
Elég régi vágyam, hogy kijussak külföldre és most megyek, ha törik, ha szakad, ha tetszik valakinek, ha nem. Honvágyam csak néhány személy után lehet, de azért semmi sem megoldhatatlan, és a conra úgyis visszajövök. Bónuszpontként, addigra tuti megtanulok angolul. De skótul biztosan. És, hogy mit fogok dolgozni? Nos, az szinte mindegy, mert igazából meg akarom mutatni magamnak, és mindenki másnak, hogy igenis képes vagyok erre.
Nos, de mi lesz a bloggal, A blog az dübörög tovább, igyekszem majd a frissekkel is, és az ajánló részleg is bővülni fog, igen DW és Supnat, mert csak, kitörlöm azokat a terveket, amelyeket tuti nem fogok megcsinálni kedv, idő és ihlet hiányában, valamint be fog következni egy kis diziváltás is Candy közreműködésével.
De addig is álljon itt egy kérdőív, ami kötelezően fakultatív. Afféle igényfelmérés, mert azért valamilyen szinten nektek is csinálom, nem csak a magam szórakoztatására. Bármiféle egyezés más kérdőivekkel azért van, mert én is onnan merítettem ihletet.
1) Mióta olvasod a blogot?
2) Mi az, amit szeretsz benne?
3) Mi az, amit nem? (Csak őszintén, ebből tudok fejlődni! Az előző pont a lelkesedésnek szólt )
4) Melyik fandomból, milyen párossal, milyen hosszan szeretnétek többet látni? (Nem igérek semmit, csak közvéleményt kutatok)
6) Mi az, amin javítanom kéne? (Mármint a vesszőkön kívül. Azokkal örökös harcban állok)
7) Valami egyéb észrevétel, óhaj, sóhaj, kérdés?

8 megjegyzés:

  1. Mint 2014 menekültjei, fogjunk össze! *nagyölelés*

    Ééééééés tényleg, tényleg, tényleg jössz Skóciába?!!! Jujj,annyira szupi lenne, lesz, mert hogy lesz, ugye? :)))))

    VálaszTörlés
  2. "Visszanagyölelés!"
    Igen, tényleg megyek, dolgozni is szeretnék, de ezügyben még gépelem a levelet, a hétvégén szerintem oda is ér. Valami eleszi az időmet. Illetve pontosan tudom, hogy mi.
    És most hogy mondod, tényleg így érzem magam, köszönöm a meghatározást.
    Úh megyek ki hozzád. Tényleg. Biztosan. Igen. Alig várom, és ugyanilyen arányban rettegek is :D
    Óh és mivel te vagy az év első kommentelője ezért nesze pezsgő, virágcsokor, praliné. Mondanám, hogy kérhetsz ficet is, de mivel hónapokat kések, sőt féléveket Gwen angst GO ficijével, ezért a te érdekedben mondom, hogy inkább ne.
    "még egyszer megöleli"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, gépeld, igyekszem nézegetni a fiókjaimat, de azért sikíts majd fészen, ha elküldted. :)

      Ficet akkor inkább nem kérek, de ha valami Sherlockos vagy X-menes jönne, annak örülnék. *emeli a pohár pezsgőt és közben beleszagol a virágcsokorba*

      Törlés
    2. Még nem ért oda, pedig vasárnap este van, csak elém akadt egy Operaház Fantomja és hát, kissé megakadályozta a dolgot.
      De majd sikitok
      Őőőmm.... X-men nekem annyira nem jött be, sajnálom, megnézegetem, ha úgy van, de nem. A Sherlockba meg majd visszarázódom.

      Törlés
  3. Wow Skócia! Wow cp! Ráadásul Crowley *-* (Szólj, ha bármiben kell segítség, nem nevezem magam veterán cp-snek, de hát na.) BUÉK neked, így egy héttel szilveszter után, megmegmeg majd mesélj Skóciáról sokat és nagyon szurkolok neked! *.* (Én, ha jól mennek a tervek, nyáron tovatávozom LA-be, szóval ez a nagy utazások nyara lesz, de őszi conra visszajövök és megnézlek, de nagyon!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé egy Tatsu! Szia Tatsu!
      Hát igen, ez tipikus esete annak, mikor a költséghatékonyság, a kedv, lehetőség találkozik és bumm!igy lett a chocapic! stylban, azért, hogy a buli minél jobb legyen. Oké, rendben, lehet, hogy majd zaklatni foglak téged is, bár nem igérek semmit. Eddig a cp-ből megvan a nadrág, és ennyi. A legnagyobb fejtörést a kabát okozza, ezt már most tudom.
      Beléd is BUÉK!
      Mesélek, rengeteget fogok mesélni, már csak a természetemből fakadóan is, meg hát Skócia. És köszönöm! Én is szurkolok neked, mert LA, sem a szomszédban van! Azt! Nem semmi egy terv! Remélem összejön!
      Mindenki utazik úgy tűűnik, de megértem. a tavalyi év olyan volt, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. Hát, akkor inkább a szökés köszönöm.
      Rendben van, megnézhetsz nagyon, már ha nem ölelgetlek agyon! :D

      Törlés
  4. nyuff nyuff, mivel mindig megbeszélünk mindent mindenhol (és íme, így kezdődik egy roppant értelmes komment), azárt mégis idegonoszkodom magam, mert egyrészt, millió éve nem kommenteltem, és szeretém a látszatát kelteni annak, hogy élek, másrészt meg nesze neked kérdőív, ha már egyszer:
    kérdezted, h melyik fandomból olvasnék (nánk) többet, és erre azt tudom mondani, hogy Sherlock, méghozzá azok az átkozottul kicsavart történeteid, mint a középkoris, na olyat. azokat szerettem, de mindet egyébként, és főleg a verseidet is. gondoltam, ezt tudnod kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyuff, nyuff ez így igaz :)
      A kommentekről ne beszéljünk kérlek. én is úgy el vagyok maradva, mint a borravaló, úgy körülbelül mindenhol.
      Ehehehe.... Sherlock, ehehehehe....kifacsart sztori.
      Hát izé, az úgy volt... Hogy kiestem a fandomból, tehát újra meg kéne néznem. ez még a kisebbik probléma, a nagyobbik, hogy ahhoz a szintű hülyeséghez olyan állapot kell, ami nem mindig jön elő. Sőt inkább elő sem jön. Nem tudom, öntörvényű dolog ez.
      De akkor igyekszem majd valami Sherlockot hozni.
      Verssel pedig már szolgáltam is. :)

      Törlés