2014. december 12., péntek

Random karácsonyi hangulat


Drágáim van egy rossz hírem: még élek.
Csak ez nem látszik, mert elkapott a karácsonyi hangulat, vagyis inkább random pillanatokban elővesz az, hogy karácsony jön, és forraltbor, és ajándékok, meg ajándékkészítés.
És ez az igazi ok, hogy bár vannak ötleteim, mármint irásügyileg, de a készítgetés elveszi az időmet. Ne haragudjatok. Ami külön jó pont, hogy olvastam a Feminfo egyik cikkét, és persze, hogy lelkifurdalásom támadt, mert ismerem ezt az érzést, és hogy mennyire rossz, mikor kényszerből kell örülni valaminek, és aztán lelkifurdalásod van, hogy örülnöd kell, szóval innentől kezdve én csak imádkozom, hogy jól süljön el. Mert én meg szeretem ezeket a kézzel készült bizbaszokat készíteni, persze csak akkor ha tényleg van rá indokom, meg kedvem, meg ilyenek.
Értitek, na.
Úgyhogy csak remélem, hogy senkinek nem fogok lelkiismeretfurdalást okozni.
S hogy végképp szép legyen a fandomok is érzik az ünnepeket, így boldog-boldogtalan mikulássapkával a fején mászkál, de még nem jöttem rá, hogy ki terjeszti őket, bár erőteljesen gyanakszom Gabe-re, mert neki vannak ilyen allűrjei.Dean és Cas valahol egymásba gabalyodtak, meg a karácsonyi diszekbe, legalábbis mással nem tudom magyarázni azt a hatalmas csörömpölést a raktárból. Crowley Samet üldözi egy piros bohócorral, meg azzal a felkiáltással, hogy tökéletes Rudolph lenne. Szerintem Gabe hamarosan ki fogja menteni a bocit a szorult helyzetéből. Sherlock nagyon antiszoc, bár John igyekszik ebből kimozdítani, s ennek érdekében tetemes mennyiségű forrlatbort halmozott fel maguk köré, s gyanitom, hogy rendesen be is ivott. Bár nagyon cukik, főleg hogy John norvégmintás pulóverben feszit. Meg kell zabálni a kis sündisznóját. A Doktor is duzzog, meg számítgat, innen nézve a Mikulás létezésének valószínűségi tényezőjén gondolkodhat, vagy remélem, hogy Clarát akarja végleg Glasgowban hagyni. Akit mellesleg én magam fogok megölni ha fel mer bukkani a kis világomban. Vagy azért bukkan fel, mert megölöm. Hannibalnak legalább készíthet valami édesebb húsételt. vagy, ha stílusos akar lenni, akkor szuflét. Will addig is sétáltassa meg a kutyákat, nem kell neki mindenre figyelnie. Lássuk csak ki is van még? A Meldrum-ház családja és személyzete a szokásos kaotikus stílusában borit fel minden elképzelést, amiről azt hiszem, hogy jobb ha nem is tudunk, Murdochék elvannak, Cecilosék pedig rádiózgatnak és azt hiszem újraértelmezik a karácsonyi dalokat. Nem merek biztos lenni abban, hogy miben nem akarok biztos lenni velük kapcsolatban. Szóval összeségében a fandomok háza táján is tombol az őrület, nem csak az úgynevezett való világban.
Hát most csak ennyi voltam, megyek és ügyködök tovább a kariajándokokon.

6 megjegyzés:

  1. Ez a bejegyzés egy kincs, komolyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Innen nézve inkább egy márkásabb söröskupak, a kincs te vagy.

      Törlés
  2. Jó tudni, hogy tombol a Karácsony és hoyg még élsz, ja meg ha havazik is fandom tájon, akkor szedjük elő a fagyöngyöket. :P

    VálaszTörlés
  3. Tombol itt minden és mindenki, nem csak a karácsony! Rowena és Hannibal például most kapott össze a konyhában, amennyit tudok az az, hogy Rowena akart forraltbort meg puncsot készíteni, de nem mertem benézni a konyhába. Inkább a tanácsodra elindultam felkutatni a fagyöngyöket, ám volt szerencsétlenségem látni, ahogy Gabe karácsonyfává változtatja Crowleyt, egy "Így majd mindenki szeret!" felkiáltás kiséretében, így kissé elment a kedvem a további kutakodásból. senkire sem akarok rátörni az ajtót.
    De én is örülök neked és remélem, hogy te kevésbé vagy bezizzenve az ünnepek közeledtétől.

    VálaszTörlés
  4. Ez már önmagában egy kis fic volt, ahogy leírtad, ki, mit csinál. Az ajándékkészítés - hajrá! éljenek a sajátkészítésű ajándékok! - mellett csak kiszuszakoltak maguknak egy "egyperces" helyet. : D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem fic, drága szivem, bár megtisztelő, hogy ezt mondod rá. Ez a foglaljuk a helyet, és töröljük le a port a blogról kategóriába esik. De lehet, hogy kifejtem majd részletesebben, bár ez nagyon nem biztos.
      A sajátkészítésű ajádnékok tényleg élnek és önálló akaratuk van, és nagyon makacs, öntörvényű, időnyelő fajok. De emellett botrányosan cukik is.
      Bár nem tudom ki voltál, de örültem neked, mert istentelenül cukorborsó vagy.

      Törlés